l 87. rész l

Kagome: Várjatok.. mi lenne ha megpihennénk egy kicsit?
Inuyasha: Már megint? Hiszen alig néhány órája pihentünk
Kagome: Nem akarok esőben menni
Inuyasha: Mi vagy te nő vagy macska? Ez a pár csepp nem is számít esőnek
Kagome: Nem csak erről van szó
Inuyasha: Különben is mit nyafogsz? Neked könnyű te csak felpattansz arra a tákolmányra és tekersz
Kagome: Hát ez az! Már hosszú órák óta tekerek.. nagyon fáj a fenekem értitek? [picit elpirult :D] FELEJTSÉTEK EL AMIT MONDTAM!!
Shippou: Inuyasha ha Kagome formás feneke tönkremegy azér te fogsz felelni
Kagome: Jajjj Shippou
Inuyasha: Hm.. jól van nem bánom pihenjünk egyet nehogy mégjobban eldeformálódjon Kagome nagy feneke..megfelel?
Kagome: Inuyasha! Fekszik!

l 4. rész l
Yura:
Inuyasha nem árt ha visszafogod magad ha egy hölgyel beszélsz! Hol nevelkedtél? Kutyaolban?

l 4. rész l
Inuyasha:
Gyere Kagome..
Kagome: ..hogy?
Inuyasha: Mejünk!
Kagome: Most szólítottál előszőr a nevemen!
Inuyasha: És akkor mi van?
Kagome: Gondolom ezt azt jelenti hogy kezdesz megkedvelni
Inuyasha: Ugyan...ne reménykedj...szerintem soha nem fogom a hasznodat venni..
Kagome: Legközelebb emlékeztess rá nehogy megmentselek! (Kagome hátbaveri Inut ahol megsérült)
Kagome: Ha ennyire fáj mért nem szóltál? Máskor figyelmeztess!!
Inuyasha: AHH..ahh..Hagyj már békén!

--------------

Sango: Egyszer régen sárkányok, ember evő óriások és mindenféle szellemek egybeolvasztották testüket, hogy így nyerjenek csatát egy ember ellen.
Kagome: Egy női alak is van a képződményben..nézzétek.
Inuyasha: A szörnyeteg fogai között.
Miroku: Egy ősi páncél. Ez a lány egykor harcos volt?
Sango: Ez egy papnő. Aki sok évszázaddal ezelőtt élt ezen a vidéken.
Kagome: Egy papnő?
Inuyasha: Ez érdekes..nézzétek meg mennyi szellem van körülötte. Biztos hatalmas szellemi erővel rendelkezett.
Sango: Akkoriban az udvarinemesek irányították az országok, háboró és éhinség pusztított nagyon sok ember meghalt. A szellemek felfalták a halotakat és a haldoklókat..számuk egyre nőt és egyre erősebbek lettek. Sok pap és harcos próbált harcolni velük de csak egyetlen papnő Midoriko volt képes megtisztítani a szellemek lelkét és ártalmatlanná tenni őket. Nagyon nagy ereje volt.
Kagome: Képes volt megtisztítani a szellemek lelkét
Sango: Az ő idejében az emberek, az állatok a fák de még a sziklák is a Négy Léleken keresztül keletkeztek.
Kagome: A Négy Lélek /mondta magába)
Miroku: Olvastam a Négy Lélekről. Úgy hívták őket: Aramitama, Nigimtama, Fusimitama és Sakimitama. Amikor egybeolvadtak egyetlen ember lelkévé váltak a szívének belsejében. Aramitama volt a bátorság. Nigimitama volt a barátság. Fusimitama volt a bölcsesség és Sakimitama a szerelem. Amikor a Négy Lélek harmóniába volt egymással Naobunak hívták és az emberi szív megtelt jósággal. Inuyasha megértetted amit mondtam?
Inuyasha: Hát..ö nem igazán.
Shippou: Na ez nekem túl magas.
Sango: Amikor valaki rosszat tesz a Négy Lélek felereszti a gonosz energiákat és az emberek ezeknek a hatalmaknak alá kerül..másszóval..
Miroku: Másszóval egy lélek lehet jó és rossz is. És ez az átváltozás létrejöhet akár ember akár szellem testébe is.
Sango: Mostmár tudjátok mért jelentett olyan nagy veszélyt a szellemekre nézve..mert képes volt ártalmatlanná tenni őket.
Inuyasha: Na és? Ölebbé változtatott néhány szellemet. Midoriko hatalma nem tartott valami sokáig. Kővéválva meglehetősen hasznavehetetlen nem?
Sango: Még nem veszítette el a csatát.
Kagome: Ezt vajon, hogy érti? /gondolta magába) Ó mi ez?
Sango: 7 napon és 7 éjszakán át tartó kűzdelem után az egyik szellem végül belemélyesztette a fogát Midoriko testébe.Utolsó erejével sikerült megragadni a szellem lelkét de a nagy erőfeszítéstől a saját lelke kiszakadt a saját testéből.
Miroku: Szóval a mellkasán tátongó lyukon át a lelke távozott a testéből?
Sango: Ami kiszakadt belőle az a Négí Lélek ékköve volt. Nem tudta megtisztítani a szellemlelkét ezért megragadta és bebörtönözte magával együt. Bár a testük kővé dermedt a szent ékkő belsejéban továbbra is harc dúl Midoriko és a szellem között ezért mondtam, hogy még nem veszítette el a csatát,
Kagome: Ezek szerint a Szent Ékő belselyébem lelkek háborúznak egymással?!
Inuyasha: Áááhh..ez a történet semmin sem változtat. Továbbra is az a gond, hogy Naraku az ékő darabjaira vadászik. Majd én megszerzem a teljes ékővet és a segítségével egészen szellemé változom. Azután Midoriko békében nyugodhat /Inuyasha fehéren kezdett világítani/ Mi ez? /majd kirepült a barlangból/ Áááá...áááá..ááá..
Miroku: Úgytűnik aki öncélúan akarja megszerezni az Éküvet annak távoznia kell a barlangból.
Shippou: Midoriko kegyelmezései módszere hatásos.

 
Welcome drink

 Mint ahogy látod az oldal az Inuyasha c. animével foglalkozik már 5 éve. Az oldalon megtalálsz mindent hogy mégjobban megismerd, megszeresd ezt az animét :) nekem az inuyasha volt az első animém amit az első rész után imádtam, akkor csináltam az oldalt amikor megláttam az Inuyashát az RTL-en és azonnal belevágtam egy oldalba..^^ szerencsére nem hiába mert sokan jöttetek és így mégjobb volt szerkeszteni :)

az oldalon kisebb - nagyobb fejlesztések várhatóak..^^
 
Menü

Főoldal
főoldal, frissítések..stb
Bejelentkezés
az oldalra belépés
Inuyasha
elemzések, videók, extrák..
Kanketsu Hen
The Final Act-ról bővebben
Galéria
PNG, Textura, Wallpaper..stb
Letöltések
Részletöltések, mp3, online

 
Chat
Ne hírdess!!
 
Csapat


..többi?

 
Szilánkok

Just Amurobenézek
Mangafarkas - benézek
Anime Source - benézek
Anime 4 ever - benézek
Death Note - benézek
Strawberry Parfait - benézek
Inuyasha Dream - benézek
K-On Life - bemézek
Shugo Chara - benézek

 
1-2 ami én..^^

Asztalom:

Paramore <3

 

                                                

 

 


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj